Tandtechniek en tandprothetiek voor tandartsen

Als tandarts in Den Haag en omstreken wilt u niets minder dan de beste zorg voor uw patiënten. Bij Royal Tandprothetiek begrijpen wij dat als geen ander. Onze ervaren tandprotheticus staat klaar om uw patiënten te voorzien van hoogwaardige tandtechnische en tandprothetische diensten. Wij streven naar samenwerkingen met tandartsen waarbij we onze expertise en kennis delen, om zo gezamenlijk de beste zorg te bieden aan de patiënten.

U kunt patiënten met een gerust hart naar ons doorverwijzen voor de volgende tandtechnische/tandprothetische diensten:

Een nieuw kunstgebit

Frameprothese

Immediaatprothese

Klikgebit

Kunstgebit reparatie

Partiële prothese

Rebasing

Bij Royal Tandprothetiek streven wij ernaar om het proces van aanmeten en vervaardigen van een kunstgebit zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken voor uw patiënten. Wij kunnen werkstukken op twee momenten per dag ophalen en retourneren en bieden de mogelijkheid om met een nachtkoerier te bezorgen indien de afstand te groot is.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe tandartspraktijken om mee samen te werken en streven naar langdurige relaties. Bij Royal Tandprothetiek staat kwaliteit voorop en wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en technieken om de beste resultaten te garanderen voor uw patiënten.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een samenwerking bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken er naar uit om van u te horen.

Behandelingen
Openingstijden
Contactgegevens

Valeriusstraat 6, Den Haag

2517 HR Den Haag
U bent van harte welkom!

Mail ons

info@royaltandprothetiek.nl

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.

Plan uw intake of stel een vraag