Over ons

tandprotheticus Den Haag
Over onze tandprotheticus

Alireza Azizian

Alireza Azizian, eigenaar en tandprotheticus van Royal Tandprothetiek, heeft een schat aan ervaring opgebouwd in de tandheelkundige sector. Sinds 2007 was hij werkzaam in een tandtechnisch laboratorium en werkte hij aan verschillende projecten voor het aanmeten en vervaardigen van kunstgebitten en protheses. Zijn passie voor het vak leidde hem naar de Tandtechnicus opleiding bij het instituut vakopleiding tandtechnicus aan DHTA Utrecht, waar hij van 2008 tot 2012 studeerde.

Na het behalen van zijn diploma, besloot Alireza zijn vaardigheden verder te ontwikkelen door te werken bij Oral Design in Duitsland. Daar deed hij veel ervaring op in het vervaardigen en aanmeten van protheses en leerde hij van de beste in het vak. In 2013 keerde hij terug naar Nederland om zijn carrière voort te zetten en meer betrokken te zijn bij het behandelen van patiënten.

Alireza Azizian

Uw tandprotheticus in Den Haag

Om zijn kennis en expertise verder uit te breiden, begon Alireza in 2015 aan de opleiding tandprothetiek aan de Hogeschool Utrecht. Met zijn harde werk en toewijding voltooide hij de opleiding in 2019. Vervolgens richtte hij in 2020 Royal Tandprothetiek op, met als doel om patiënten te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor hun tandheelkundige behoeften.

Alireza is kundig, enthousiast en vriendelijk en neemt graag de tijd om naar zijn patiënten te luisteren en hun behoeften te begrijpen. Hij is geregistreerd bij het ONT en is tevens een erkend leerbedrijf, waar hij zijn passie voor het vak graag deelt met toekomstige tandprothetici.

Alireza’s specialiteit ligt in het aanmeten en vervaardigen van protheses van A tot Z. Als allround tandtechnicus kan hij een prothese maken die perfect past bij de unieke behoeften van elke patiënt. Bij Royal Tandprothetiek bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en uitstekende zorg, dankzij de expertise en passie van Alireza Azizian.

Naast zijn specialiteit in het aanmeten en vervaardigen van protheses van A tot Z, heeft Alireza Azizian ook uitgebreide ervaring in de implantologie. Hij heeft jarenlang bij verschillende implantologie praktijken gewerkt en heeft zich gespecialiseerd in implantaatgedragen protheses. Dankzij zijn kennis en expertise op dit gebied kan hij patiënten helpen bij het vinden van de beste oplossing voor hun tandheelkundige behoeften. Bij Royal Tandprothetiek kun je rekenen op professionele zorg en expertise, dankzij de toewijding, passie en ervaring van Alireza Azizian.

Over onze tandtechnicus

Sheyda Azizian

Sheyda heeft na vijf jaar als ervaren orthodontie assistente veel interesse gekregen in de mondzorg. Met haar goede handvaardigheid en interesse in het vak, besloot ze te gaan helpen in het laboratorium van haar man Alireza Azizian. Na een jaar ervaring te hebben opgebouwd, is ze begonnen aan de opleiding tandtechniek aan DHTA Utrecht in 2021/2022.

Als ervaren tandtechnicus bij Royal Tandprothetiek is Sheyda voornamelijk bezig met het vervaardigen van beetplaten, reparaties, rebasing, het gieten van protheses, het afwerken van protheses, het maken van knarsplaten en bleeklepels. Ze is gepassioneerd over haar vak en is van plan om haar kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen door de opleiding tandprothetiek te volgen.

Naast haar werk als tandtechnicus, is Sheyda ook verantwoordelijk voor de administratie en backoffice van Royal Tandprothetiek. Ze heeft een grote passie voor haar werk en zet zich volledig in om patiënten te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor hun tandheelkundige behoeften. Dankzij haar vaardigheden en expertise kun je bij Royal Tandprothetiek rekenen op professionele zorg en persoonlijke aandacht.

Sheyda
Jan
Over onze tandtechnicus

Jan Bouter

Jan Bouter is een toonaangevende tandtechnicus bij Royal Tandprothetiek, met 32 indrukwekkende jaren ervaring in de tandheelkundige wereld.

Hij staat bekend om zijn vaardigheid om het onmogelijke mogelijk te maken, wat voortkomt uit zijn grote passie voor het vak.

Jan is gespecialiseerd in prothesewerk, maar heeft ook ruime ervaring in orthodontie, kronen en bruggen. Wat Jan nog meer bijzonder maakt, is zijn humor, die zowel patiënten als collega’s waarderen. Hij is niet alleen een collegiale professional die altijd klaarstaat om te helpen, maar denkt ook actief mee met het team en de patiënten om de beste oplossingen te vinden.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.

Plan uw intake of stel een vraag