Een nieuw kunstgebit

Een nieuw kunstgebit bij Royal Tandprothetiek Den Haag

Bent u niet tevreden over uw huidige gebit, mist u tanden en kiezen of heeft u andere (pijn)klachten? Een kunstgebit is dan een mogelijke oplossing. Bij Royal Tandprothetiek Den Haag gebruiken wij uitsluitend zeer hoogwaardige materialen voor een duurzaam en natuurlijk kunstgebit.

Waarom moet u een nieuw kunstgebit nemen?

Een gebit dat in slechte staat verkeert waarbij meerdere tanden en kiezen ontbreken, kan lijden tot klachten zoals pijn in de mond, last tijdens kauwen of moeite met praten. Een nieuw kunstgebit is in dit geval een geschikte oplossing om uw gebitsklachten weg te nemen.

Uit ervaring weten wij dat de keuze voor een nieuw kunstgebit een lastige beslissing is. Zeker wanneer u nog eigen tanden en kiezen in uw mond heeft zitten. Ook wanneer u al een kunstgebit heeft, is dit na ongeveer vijf jaar toe aan vervanging. Let daarbij wel goed op de voorwaarden van uw zorgverzekering. Wij adviseren u daarom graag welke opties u heeft en of een nieuw kunstgebit inderdaad de beste oplossing is. Neem gerust eens contact met ons op.

Een nieuw kunstgebit laten maken bij Royal Tandprothetiek Den Haag

Kiest u voor een nieuw kunstgebit bij Royal Tandprothetiek Den Haag? Dan verzorgen wij de gehele behandeling van A tot Z, waarbij u niet wordt doorverwezen. Een nieuwe, volledige prothese heeft u bij ons al in zes zittingen. Deze afspraken zien er als volgt uit:

  1. Intakegesprek en eerste afdrukken
  2. Het maken van de unieke, individuele afdruk
  3. Bepaling van de beet en de kleur van uw kunsttanden en -kiezen
  4. Het passen van de gebitsprothese in was
  5. Aflevering van uw volledige prothese
  6. Nazorg

Bovendien werken wij uitsluitend met zeer hoogwaardige materialen en gebruiken wij de beste technieken voor een optimale pasvorm. Bovendien houden wij te allen tijde rekening met uw persoonlijke wensen zoals de kleur, vorm en stand van uw tanden en kiezen.

Hoe lang duurt het voordat uw nieuwe kunstgebit comfortabel zit?

Een nieuw kunstgebit heeft altijd een periode van een aantal maanden waarin u moet wennen. Deze periode duurt in de meeste gevallen één tot twee maanden. Uiteraard zullen wij u tijdens deze periode goed begeleiden door middel van een nacontrole en periodieke controles. Daarnaast is het ook belangrijk om ieder jaar even langs te komen ter controle van uw kunstgebit.

Pijn of andere problemen met uw nieuwe kunstgebit

Tijdens de eerste periode na de plaatsing van uw kunstgebit kunt u enkele (pijn)klachten ervaren in de vorm van drukpunten. Maakt u zich geen zorgen, dit is volkomen normaal tijdens deze periode en dit wordt gecorrigeerd tijdens de nazorg.

Ook kan het zijn dat uw kunstgebit te los zit. Echter, dit komt vooral voor na een langere periode en niet bij een nieuw kunstgebit. Het loszitten van uw kunstgebit komt doordat uw gebit verandert door de jaren heen. Oplossingen voor een loszittend kunstgebit zijn rebasing of een klikgebit.

Royal Tandprothetiek Den Haag, uw tandprotheticus voor uw nieuwe kunstgebit

Woonachtig in Den Haag, Rijswijk, Delft of omstreken en heeft u een nieuw kunstgebit nodig? Bij ons kunst u altijd terecht voor kunstgebitten op maat. Neem nu contact met ons op.

kunstgebit Den Haag
Behandelingen
Openingstijden
Contactgegevens

Valeriusstraat 6, Den Haag

2517 HR Den Haag
U bent van harte welkom!

Mail ons

info@royaltandprothetiek.nl

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.

Plan uw intake of stel een vraag