Vergoedingen

Het is belangrijk om te weten dat de vergoedingen voor tandtechnische en tandprothetische behandelingen kunnen verschillen per zorgverzekeraar. Het is daarom verstandig om uw zorgverzekering te raadplegen voor specifieke informatie over vergoedingen. Houd er ook rekening mee dat er een eigen risico van toepassing kan zijn.

De tarieven voor tandtechnische en tandprothetische behandelingen worden vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dit betekent dat er voor elke behandeling een vastgesteld tarief geldt, ongeacht bij welke tandprotheticus u terecht komt. Bij Royal Tandprothetiek hanteren we deze tarieven en streven we ernaar om de best mogelijke zorg te bieden tegen een eerlijke prijs.

Mocht u vragen hebben over vergoedingen of tarieven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw tandheelkundige zorg.

Behandelingen
Openingstijden
Contactgegevens

Valeriusstraat 6, Den Haag

2517 HR Den Haag
U bent van harte welkom!

Mail ons

info@royaltandprothetiek.nl

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.

Plan uw intake of stel een vraag