Tandtechniek Den Haag

Royal Tandprothetiek

Bij Royal Tandprothetiek bieden we professionele en persoonlijke tandtechniek in Den Haag.
Ons doel is uw stralende, gezonde glimlach.

tandtechniek Den Haag
Royal Tandprothetiek

Tandtechniek in Den Haag

Royal Tandprothetiek, een ware expert op het gebied van tandtechniek in Den Haag, is trots op het leveren van hoogwaardige tandtechnische diensten, met specialisaties die variëren van immediaatprotheses, volledige kunstgebitten, klikgebitten, partiële protheses, frameprotheses tot kunstgebit reparaties en rebasing. Ons professionele team biedt een op maat gemaakte benadering voor elke patiënt, waarbij geavanceerde technologieën worden gebruikt om te zorgen voor optimale resultaten. Door het combineren van expertise, innovatie en een diepe toewijding aan patiëntenzorg, streven we ernaar om zowel uw glimlach als uw leven te transformeren.

Ontdek vandaag nog hoe Royal Tandprothetiek uw keuze kan zijn voor uitmuntende tandtechniek in Den Haag.

kunstgebit Den Haag
Onze Royale
Behandelingen

Immediaatprothese

Bent u niet tevreden over uw huidige gebit? Mist u één of meerdere tanden en kiezen? Dan dient u mogelijk een immediaatprothese te nemen.

kunstgebit Den Haag

Een nieuw kunstgebit

Bent u niet tevreden over uw huidige gebit, mist u tanden en kiezen of heeft u andere (pijn)klachten? Een kunstgebit is dan een mogelijke oplossing.

klikgebit Den Haag

Klikgebit

Heeft u te maken met een loszittend kunstgebit? Of wilt u graag uw eigen vaste tanden behouden? Dan biedt een klikgebit wellicht de uitkomst.

Partiële prothese

Mist u één of meerdere tanden of kiezen? Een partiële prothese biedt dan een mogelijke oplossing.

Frameprothese

Mist u enkele of meerdere tanden en kiezen? Dan biedt de keuze voor een frameprothese hier een oplossing voor.

Kunstgebit reparatie

Is uw kunstgebit onverhoopt kapot gegaan? Bij Royal Tandprothetiek Den Haag repareren wij uw kapotte kunstgebit of partiële prothese nog dezelfde dag.

0
Tevreden patiënten
0
Jaar ervaring
0
Samenwerkingen met tandartspraktijken

Tandtechnische diensten Den Haag

Immediaatprothese

Een immediaatprothese is een uitstekende oplossing voor degenen die onmiddellijk een vervangende prothese nodig hebben na het trekken van tanden. Wij zorgen ervoor dat u niet zonder tanden hoeft te zijn tijdens het genezingsproces.

Voordelen van een immediaatprothese

Een immediaatprothese voorkomt dat u zonder tanden hoeft te leven, zelfs niet tijdelijk. Bovendien helpt het bij het behouden van uw gezichtsvorm, verbetert het uw spraak en stelt het u in staat om beter te eten na het trekken van tanden.

Volledig kunstgebit

Een volledig kunstgebit is een complete set van boven- en ondertanden die uitneembaar is. Wij bieden comfortabele en esthetisch aangename volledige kunstgebitten die op maat gemaakt zijn voor uw mond.

Waarom kiezen voor een volledig kunstgebit?

Een volledig kunstgebit herstelt niet alleen uw glimlach, maar ook de functionaliteit van uw mond. Het verbetert uw spraak, uw kauwvermogen en uw zelfvertrouwen.

Klikgebit

Een klikgebit, ook bekend als een overkappingsprothese, is een uitneembaar gebit dat op implantaten in uw kaak klikt. Deze optie biedt meer stabiliteit en comfort dan traditionele kunstgebitten.

Hoe een klikgebit uw leven kan veranderen

Een klikgebit kan uw leven veranderen door u de stabiliteit en het comfort te geven die u nodig heeft om met vertrouwen te eten, te spreken en te lachen.

Partiële prothese

Een partiële prothese is een uitneembaar gebit dat wordt gebruikt om een of meerdere ontbrekende tanden te vervangen. Wij bieden op maat gemaakte partiële protheses die natuurlijk ogen en goed passen.

De impact van een partiële prothese

Een partiële prothese kan een grote impact hebben op uw leven door de functionaliteit van uw mond te herstellen en uw glimlach te verbeteren.

Frameprothese

Een frameprothese is een soort partiële prothese die meer stabiliteit biedt. Het heeft een metalen raamwerk dat op uw natuurlijke tanden rust.

Voordelen van een frameprothese

Een frameprothese is duurzamer en stabieler dan een reguliere partiële prothese, waardoor u met meer vertrouwen kunt eten en spreken.

Kunstgebit reparatie

Bij Royal Tandprothetiek bieden we snelle en effectieve kunstgebit reparatie diensten. Of uw prothese nu gebroken, gebarsten of beschadigd is, wij zijn hier om te helpen.

Hoe wij uw kunstgebit kunnen herstellen

Met onze ervaren professionals en geavanceerde technologieën kunnen we uw kunstgebit snel repareren, zodat u weer comfortabel en met vertrouwen kunt lachen.

Rebasing

Rebasing is een proces waarbij de basis van uw prothese wordt vervangen om een betere pasvorm te garanderen. Wij bieden deze dienst om uw comfort te maximaliseren en de levensduur van uw prothese te verlengen.

Waarom rebasing belangrijk is voor uw comfort

Rebasing kan het comfort en de functionaliteit van uw prothese verbeteren. Het helpt ook om eventuele irritaties en pijn te verminderen die worden veroorzaakt door een slecht passende prothese.

Recensies
Wat zeggen onze patiënten?

Ik ben bij Dhr Azizian geweest en ik kan zeker zeggen dat ik tevreden ben! Dhr Azizian was erg vriendelijk en heeft mij goed geholpen met mijn gebit. Hele aardige meneer die goed naar je wensen luistert.
Zeker aan te raden!

Astrid Vogelaar
Compleet kunstgebit
5/5
kunstgebit Den Haag

Dik en dik tevreden met deze behandelaar. Hij wist wat er met mijn prothese aan de hand was.
Super tevreden met mijn nieuwe prothese.
Super kundige jonge man.

Ferry Dijksman
Klikgebit
5/5
kunstgebit Den Haag

Azizian, dank je voor je geweldige inzet. Mijn moeder is super blij met haar nieuwe gebit.

Anita Lassooij
Compleet kunstgebit
5/5
kunstgebit Den Haag
kunstgebit Den Haag
Royal Tandprothetiek

Waarom Royal Tandprothetiek de beste keuze is voor tandtechniek in Den Haag

In de bruisende stad Den Haag is Royal Tandprothetiek een ware expert in de wereld van tandtechniek.

Maar wat maakt ons zo speciaal? Dat is eenvoudig. Onze passie voor het vak en onze ongeëvenaarde toewijding aan de zorg voor onze patiënten onderscheiden ons van de rest. We zijn er trots op dat we een breed scala aan diensten kunnen aanbieden, van volledige kunstgebitten tot rebasing, en alles daartussenin. Meer informatie heeft u hierboven gelezen, of kunt u verder lezen op onze behandelingen pagina. Bovendien kunt u met ons ervaren en bekwaam team er zeker van zijn dat u in goede handen bent. We zetten altijd die extra stap om ervoor te zorgen dat u het comfort en de service krijgt die u verdient. 

Neem daarom vandaag nog contact met ons op en ervaar de Royal Tandprothetiek kwaliteit in tandtechniek in Den Haag.

kunstgebit Den Haag

Royale, tandtechnische expert Den Haag

Bij Royal Tandprothetiek zijn we toegewijd aan het leveren van uitmuntende tandprothetische diensten. Onze toewijding aan kwaliteit, onze ervaren professionals en onze state-of-the-art technologieën maken ons de beste keuze voor tandtechniek in Den Haag.

ONT
VLHT
bv tandtechniek
krtp
kunstgebit Den Haag

Een natuurlijke uitstraling, een perfecte pasvorm: u bent van harte welkom bij ons in Den Haag

kunstgebit Den Haag
kunstgebit Den Haag
Alireza Azizian
Tandprotheticus/Eigenaar

Alireza’s specialiteit ligt in het aanmeten en vervaardigen van protheses van A tot Z. Als allround tandprotheticus kan hij een prothese maken die perfect past bij de unieke behoeften van elke patiënt. Hiernaast ook gespecialiseerd in implantaatgedragen protheses.

Sheyda Azizian
Tandtechnicus

Als ervaren tandtechnicus bij Royal Tandprothetiek is Sheyda voornamelijk bezig met het vervaardigen van beetplaten, reparaties, rebasing, het gieten van protheses, het afwerken van protheses, het maken van knarsplaten en bleeklepels.

Jan Bouter
Tandtechnicus

Bij Royal Tandprothetiek staat Jan Bouter bekend om zijn 32 jaar aan deskundigheid, waarbij hij streeft naar het hoogste niveau van tandtechnische zorg.

kunstgebit Den Haag
kunstgebit Den Haag
kunstgebit Den Haag
Royal Tandprothetiek

Veelgestelde vragen tandtechniek

Is een immediaatprothese geschikt voor mij?

Een immediaatprothese is een uitstekende optie voor personen die onmiddellijk een prothese nodig hebben na het trekken van tanden. Het is het beste om met een van onze professionals te overleggen om te bepalen of deze optie geschikt is voor u.

Wat is het verschil tussen een volledig kunstgebit en een klikgebit?

Een volledig kunstgebit is een complete set van boven- en ondertanden die uitneembaar is. Een klikgebit, daarentegen, is een gebit dat op implantaten in uw kaak klikt, waardoor het meer stabiliteit en comfort biedt.

Hoelang duurt het om een partiële prothese te maken?

De duur om een partiële prothese te maken kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder uw specifieke behoeften en de complexiteit van de prothese. Wij streven ernaar om uw prothese zo snel mogelijk klaar te hebben, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Wat is een frameprothese?

Een frameprothese is een soort partiële prothese die meer stabiliteit biedt dan reguliere partiële protheses. Het heeft een metalen raamwerk dat op uw natuurlijke tanden rust.

Hoe snel kan ik mijn kunstgebit laten repareren bij Royal Tandprothetiek?

Bij Royal Tandprothetiek streven we ernaar om uw kunstgebit zo snel mogelijk te repareren. De exacte tijd kan echter variëren, afhankelijk van de aard en de omvang van de schade.

Bekijk onze resultaten
kunstgebit Den Haag kunstgebit Den Haag
kunstgebit Den Haag kunstgebit Den Haag
Contactgegevens

Wij staan voor u klaar! 

Valeriusstraat 6, Den Haag

2517 HR Den Haag
U bent van harte welkom!

info@royaltandprothetiek.nl

Verstuur uw vraag per mail!

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.

Plan uw intake of stel een vraag